چهارشنبه، 20 بهمن 1395-20:49

برقراری سانس های استخر در روز جمعه 22 بهمن 1395

کلیه ی سانس های استخر دانشگاه بوعلی سینا در روز جمعه 22 بهمن ماه 1395 برقرار می باشد.

به اطلاع کلیه ی اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان می رساند که استخر دانشگاه در روز جمعه 22 بهمن 1395 دایر می باشد و امکان رزرو بلیت برای این روز مهیاست.
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط واحد تربیت بدنی دانشگاه در وب سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد نظرات ثبت شده 1 نظر می باشد.
علي قنديانجمعه، 22 بهمن 1395-11:55خب. الان كه من ميخام رزرو كنم ميگه رزرو بليت در روز هاي تعطيل ممكن نيست 😐
مدیر سیستم: دانشجوی گرامی امکان رزرو بلیت در روزهای تعطیل فعلا امکان پذیر نیست که این امر با توجه به تصمیمات قبل گرفته شده است؛ ولی در روزهای غیر تعطیل این امکان وجود دارد. شما می توانستید در روزهای قبل از 22 بهمن اقدام به رزرو بلیت برای این روز نمایید.