يکشنبه، 7 خرداد 1396-12:01

برنامه استخر دانشگاه در ماه مبارک رمضان

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشگاهیان محترم در ماه ضیافت الهی، بدینوسیله به اطلاع می رساند برنامه سانسهای استخر دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان در پورتال اداره کل تربیت بدنی به نشانی زیر قابل مشاهده می باشد.// sport.basu.ac.ir // نکته مهم ....

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشگاهیان محترم در ماه ضیافت الهی، بدینوسیله به اطلاع می رساند برنامه سانسهای استخر دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان ( 8 خرداد لغایت 4 تیر ماه 96 ) در پورتال اداره کل تربیت بدنی به نشانی زیر قابل مشاهده می باشد. ////// نکته مهم:::: در صورتی که در هفته اول برنامه استخر (ویژه ایام ماه مبارک رمضان) ، تعداد شرکت کنندگان به علت عدم استقبال به حدّ نصاب لازم نرسیده باشد ، سانس مذکور ادامه پیدا نخواهد کرد.
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط واحد تربیت بدنی دانشگاه در وب سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی باشد منتشر نخواهد شد.